Psychologische hulp op maat

Online sessies

Deskundige psychologen

Start direct

Zit je niet goed in je vel? En merk je dat dit jouw functioneren op je werk in de weg zit?

Dan is het gelukkig steeds normaler dat werkgevers hier ondersteuning bij bieden. Je bent namelijk niet alleen. Wist je dat mentale klachten de oorzaak zijn van bijna een derde van alle verzuimmeldingen in Nederland?

Jouw mentale fitheid verdient dus de aandacht. En het is ook in het belang van jouw werkgever dat jij je snel weer beter gaat voelen.

Weet je niet zo goed hoe mentaal fit je eigenlijk bent? Doe dan eerst onze zelftest.

 

Bij Psycholoog.nl helpen we je om weer in balans te komen

We luisteren naar jouw verhaal en zorgen dat jij direct aan de slag kunt bij één van onze online psychologen. Je hoeft je geen zorgen te maken om lange wachtlijsten; die hebben we namelijk niet.

  • Psychologische hulp bij veelvoorkomende mentale klachten, zoals stress, angst, of concentratieproblemen.

  • Online sessies vanuit het gemak van je eigen huis.

  • Bewezen effectieve interventies die gebaseerd zijn op cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness.
  • Veel eigen regie: maak samen met jouw psycholoog een passend plan.
Belteam Psycholoog.nl
Belteam Psycholoog.nl

Kunnen we je helpen?

Ons team staat voor je klaar en beantwoordt graag jouw vragen.

Bel 085 273 3339 of Plan vrijblijvend adviesgesprek
Bellen is vrijblijvend en anoniem: Je zit nergens aan vast.

Hoe regel je een behandeltraject via jouw werkgever?

De eerste stap is het aankaarten van jouw behoefte aan extra ondersteuning met je leidinggevende. Dit kan ook een medewerker van de HR-afdeling zijn.

Werkgevers waarderen het vaak als je open bent over waar je mee zit en wat je nodig hebt. Misschien vind je het ingewikkeld om hierover in gesprek te gaan en weet je niet goed hoe je dat kunt aanpakken. Je kunt Psycholoog.nl bellen voor advies op dit gebied. Bel ons dan op 085 273 3339 of plan een telefonisch gesprek in.

Jouw organisatie heeft wellicht al intern mogelijkheden voor extra ondersteuning. Het is altijd goed om hier naar te informeren. Wanneer dit niet het geval is - of wanneer dit niet aansluit bij jouw behoeften - kan jouw werkgever je vertellen of er ruimte is om externe hulp in te schakelen. Jouw werkgever kan in dat geval contact met ons opnemen.

Is Psycholoog.nl nog niet bekend bij jouw werkgever? Of ben jij een werkgever of (HR-)manager? Je vindt uitgebreide informatie over ons aanbod op psycholoog.nl/werkgevers.

 

Ervaringen uit de praktijk

TrustPilot 5-sterren review

"Snel en fijn contact, ik ben goed geholpen!"

Na aanmelding snel contact gehad en een week later de eerste sessie gepland.
Fijne ondersteuning en veel om zelf mee aan de slag te gaan.
Om de week een afspraak via beeldbellen, in het begin wat sceptisch maar achteraf gezien is het niet storend dat de afspraken niet fysiek hebben plaatsgevonden.
Na de vijf sessies een eindevaluatie gedaan en met de tips zelf verder aan de slag met de problematiek, bij terugval of wanneer meer nodig is kan je altijd contact opnemen.

Kortom; ik ben enorm geholpen met de begeleiding via psycholoog.nl

Datum van ervaring: 7 juli 2022

TrustPilot 5-sterren review

"Er was duidelijk besproken en…"

Er was duidelijk besproken en nagevraagd wat er aan de hand was en wat er mogelijk in de toekomst gedaan kan worden. Fijn gesprek gehad met een vriendelijke vrouw.

Datum van ervaring: 23 februari 2024

Psychologen helpen jou om beter te overzien waar je tegenaan loopt en te ontdekken hoe jij hier het beste mee om kunt gaan. Jouw vermogen tot zelfreflectie wordt versterkt: wat is er met mij aan de hand en wat heb ik eigenlijk nodig? Er is veel verscheidenheid in het aanbod aan hulpverleners en therapievormen. De insteek en uitgangspunten kunnen dan ook verschillen. Sommige psychologen en coaches bieden bijvoorbeeld veel structuur in de sessies met het aanhouden van vaste thema’s of oefeningen, terwijl anderen de structuur meer loslaten en de therapie vooral van jouw inbreng afhankelijk is. Het één is niet per se beter dan het ander. Dit is afhankelijk van hoe jij in elkaar zit, van de klachten die jij ervaart en van wat jij belangrijk vindt. Lees hier meer over veelvoorkomende klachten.

Tijdens een traject bij Psycholoog.nl ga je met een online psycholoog aan de slag met jouw hulpvraag. Dat kan bijvoorbeeld gaan over dat je veel stress ervaart, of dat je gewoon niet goed in je vel zit. In 5 sessies helpen we je om meer inzicht te krijgen in jouw klachten en stellen we een plan op om hier beter mee om te kunnen gaan. Tijdens de vijfde sessies evalueren we. Met jouw werkgever bepaal je of het traject wordt voortgezet of afgerond.

Ja, online therapie is in de meeste gevallen net zo effectief als face-to-face therapie. Dat weten we door uitvoerig onderzoek dat hier naar is gedaan - met name tijdens de corona pandemie. Veel cliënten en ook behandelaren ervaren beeldbellen als een prettige en geschikte manier om goed contact te maken. Het biedt natuurlijk ook praktische voordelen; je hebt bijvoorbeeld geen reistijd en je kunt gesprek vanuit huis voeren.

Ja, dat kan. We melden je dan aan als particuliere cliënt. Hiervoor geldt een ander tarief, namelijk € 90,- per sessie. Je betaalt de sessies in dit geval zelf. Er is geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering. Doordat je de sessies zelf betaald heb je geen verwijzing van je huisarts nodig, kun je direct starten en hoeven wij geen stoornis bij je te diagnosticeren. Alle ruimte dus om op een heel persoonlijke manier jouw proces in te gaan.

Bekijk alle veelgestelde vragen