Heb je een klacht?

Dan is het natuurlijk fijn om te weten waar je met jouw klacht terecht kunt en hoe Psycholoog.nl hiermee omgaat. 

Gaat je klacht over een behandelaar?

Probeer dan eerst jouw klacht te bespreken met degene die het aangaat en onderzoek of je er samen uit kan komen. In het geval je dit om wat voor reden dan ook ingewikkeld vindt, kun je contact met ons team opnemen via info@psycholoog.nl. We zullen vervolgens onderzoeken of wij jou een passende oplossing kunnen bieden. Ook kunnen wij jou informeren over de mogelijkheid om je klacht in te dienen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Het kan per behandelaar verschillen bij welke klachtenfunctionaris en -commissie hij of zij is aangesloten.


Gaat je klacht over Psycholoog.nl?

We horen graag wat er aan de hand is en spannen ons in om naar een passende oplossing te zoeken. Je klacht kan bijvoorbeeld gaan over fouten in de communicatie of problemen in de onderlinge samenwerking. Je kunt ons een mail sturen naar info@psycholoog.nl. Wij nemen dan spoedig contact met je op om jouw klacht te bespreken.


Komen we er samen niet uit?

Psycholoog.nl is aangesloten bij de onafhankelijke klachtenregeling en geschillencommissie van Erisietsmisgegaan.nl.*  Wanneer jouw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, kun je jouw klacht kenbaar maken op de website van Erisietsmisgegaan.nl. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal jouw klacht vervolgens behandelen. Mocht ook dit niet leiden tot een gewenste uitkomst, dan is het mogelijk om jouw klacht in te dienen bij de Geschillencommissie van Erisietsmisgegaan.nl. 


De volledige klachtenregeling vind je hier.

*Deze regeling is van toepassing op klachten die specifiek gaan over onze organisatie of over behandelaren van de praktijk van Psycholoog.nl. Gaat jouw klacht over een behandelaar met een eigen praktijk? Dan beschikt hij of zij over een eigen klachtenregeling. Wij kunnen je hierover informeren.

Erisietsmisgegaan.nl