Heb je een klacht?

Dan is het natuurlijk fijn om te weten waar je met jouw klacht terecht kunt en hoe Psycholoog.nl hiermee omgaat. We doen ons best om onze hulpverlening zo goed mogelijk in te richten en om duidelijk te communiceren. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er iets misgaat of je ergens ontevreden over bent. We denken in dat geval graag met je mee.

Gaat je klacht over een behandelaar?

Probeer dan eerst jouw klacht te bespreken met degene die het aangaat en onderzoek of je er samen uit kan komen. De meeste behandelaren zijn zelfstandig en hebben een eigen klachtenregeling. We kunnen wel altijd met je meekijken hoe jij het beste in contact kunnen komen over jouw klacht. Neem in dat geval contact op met info@psycholoog.nl. Ook kunnen wij jou informeren over de mogelijkheid om je klacht in te dienen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Het kan per behandelaar verschillen bij welke klachtenfunctionaris en -commissie hij of zij is aangesloten.


Gaat je klacht over Psycholoog.nl?

We horen graag wat er aan de hand is en spannen ons in om naar een passende oplossing te zoeken. Je klacht kan bijvoorbeeld gaan over fouten in de communicatie of problemen in de onderlinge samenwerking. Je kunt ons een mail sturen naar info@psycholoog.nl. Wij nemen dan spoedig contact met je op om jouw klacht te bespreken.


Komen we er samen niet uit?

Psycholoog.nl is aangesloten bij de onafhankelijke klachtenregeling en geschillencommissie van Erisietsmisgegaan.nl.* Wanneer jouw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, kun je jouw klacht kenbaar maken op de website van Erisietsmisgegaan.nl. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal jouw klacht vervolgens behandelen. Mocht ook dit niet leiden tot een gewenste uitkomst, dan is het mogelijk om jouw klacht in te dienen bij de Geschillencommissie van Erisietsmisgegaan.nl. 


De volledige klachtenregeling vind je hier.

*Deze regeling is van toepassing op klachten die specifiek gaan over onze organisatie of over behandelaren van de praktijk van Psycholoog.nl. Gaat jouw klacht over een behandelaar met een eigen praktijk? Dan beschikt hij of zij over een eigen klachtenregeling. Wij kunnen je hierover informeren.

Erisietsmisgegaan.nl