Jeannette van Stempvoort Apeldoorn

Jeannette van Stempvoort
Own-Advice

Apeldoorn

 

Over Jeannette van Stempvoort

Jeannette van Stempvoort is Arbeid- & Organisatiepsycholoog en loopbaancoach. Vanuit haar praktijk ‘Own-Advice’ in Apeldoorn begeleidt ze organisaties bij het optimaliseren van de kwaliteiten van hun medewerkers. Own-Advice is dan ook dé partner in talent management, die zorgt voor de match tussen organisatie & medewerker en tussen medewerker & organisatie. Jeannette heeft ruime ervaring als assessor, coach en loopbaanadviseur, zowel in de profit als in de non-profit sector. Own-Advice staat voor korte communicatie lijnen, verbinding, transparantie en eigenheid. “Ieder mens is anders. Mijn passie is om mensen inzicht te geven in hun kwaliteiten en talenten. De juiste persoon op de juiste plek. Iedere persoon maakt uiteindelijk het verschil.”

Behandelingen:
  • Assessment
  • Bedrijfspsychologie
  • Coaching
  • Loopbaanadvies en -coaching
  • Outplacement
  • Talentmanagement
Specialisaties:
  • Bedrijfspsychologie
Talen:
  • Nederlands

Praktijk

Jeannette’s interesses liggen bij organisaties en met name bij mensen binnen organisaties. Ze is van mening dat iedere persoon het verschil maakt en dat de match met een organisatie erg van belang is. Dit heeft ertoe geleid dat ze via studies zoals Bedrijfskunde en Pedagogiek uiteindelijk Arbeid- en Organisatie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam ging studeren. Na o.a. organisatieadvies te hebben gegeven, en HR-manager te zijn geweest bij de Nederlandse Spoorwegen, wilde Jeannette meer van haar vak en van de menselijke drijfveren weten. Dit heeft ertoe geleid dat ze opnieuw is gaan studeren en nu met erg veel plezier binnen haar vakgebied werkt.

Aanmelden en werkwijze

Own-Advice biedt assessments, loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement begeleiding. Jeanette’s werkwijze is hierbij oplossings- en resultaatgericht. Ze kijkt naar de kwaliteiten van mensen, en houdt van openheid en transparantie. Haar visie is dat wanneer mensen werken vanuit hun kracht, het werk hen energie zal geven. Op dat vlak ondersteunt ze. Ze geeft organisaties inzicht en onderbouwing, zodat er beslissingen genomen kunnen worden over de arbeidsinzet en mobiliteit binnen de organisatie. Bij coaching kan cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie en Appreciative Coaching ingezet worden. Own-Advice werkt vanuit Apeldoorn, Amsterdam, Vianen, Nunspeet, en In company. Assessments vinden plaats in Apeldoorn.

Tarief en duur

Het tarief kan opgevraagd worden bij Own Advice, neem hiervoor contact op via onderstaand contactformulier. 

Vergoedingen

Er is geen vergoeding mogelijk. Wel kan een werkgever mogelijk een deel vergoeden.

Contact