Wendy Oostvogels Breda

Wendy Oostvogels
Psychologenpraktijk TalentMove

Breda

 

Over Wendy Oostvogels

Psychologe Wendy Oostvogels is gespecialiseerd in werkgerelateerde problematiek en relatieproblemen. Bij psychologisch adviesbureau & psychologenpraktijk ‘TalentMove’ in Breda richt zij zich op assessments, loopbaan coaching en werkt ze als relatietherapeut EFT. Je kunt bij haar terecht voor studiekeuze advies, loopbaanadvies, talentonderzoek, burn-out en stress klachten, of voor begeleiding als je vastloopt in je werk, relatie, of in je persoonlijke leven. Daarnaast is ze ‘single coach’ (dating coach). Ze geeft singles advies over daten en het vinden van een partner. Behalve psycholoog is ze werkzaam in het veld van Human Resources (HRM). Daardoor ziet Wendy zelf ook welke veranderingen er plaatsvinden binnen organisaties. “Tegenwoordig is de concurrentie hoog en het persoonlijke aspect juist minder, zowel op werkgebied als bij het vinden van een partner. Door de vele mogelijkheden, wordt het juist moeilijker. Bij dit soort problemen schiet ik te hulp. Mijn werkwijze is vooral kijken waar het goed gaat, en het probleem positief benaderen.”

Behandelingen:
 • EMDR
 • Coaching
 • ACT
 • Loopbaanadvies en -coaching
 • Assessment
 • EFT
Specialisaties:
 • Burn-out
 • Relatieproblemen
 • Stress
 • Single coaching
Talen:
 • Nederlands

Praktijk

Na de middelbare school studeerde Wendy aan de Hogeschool voor Toerisme & Management in Breda. Omdat ze het persoonlijke contact met mensen miste en de psychologie haar altijd al trok, besloot ze sociale psychologie te gaan studeren aan de Universiteit Tilburg. Hierbij richtte ze zich op de Arbeids- & Organisatiepsychologie, en liep ze stage als job coach bij het UWV. Haar interesse ging uit naar begeleiding van mensen die hun baan verloren waren, of die juist aan het begin van hun carriere stonden, maar niet weten welke richting te kiezen. Wendy werkt nu sinds een  aantal jaar bij TalentMove, samen met collega’s Gerard Dikschei en Mark Alves. Alledrie hebben ze hun eigen specialisaties, waardoor TalentMove een breed psychologisch adviesbureau en psychologenpraktijk is. Deze gedreven psychologen zijn gepassioneerd om effectieve psychologische instrumenten en behandelmethodieken in te zetten voor trajecten waar je echt iets aan hebt. Met een ‘personal touch’ begeleiden ze cliënten die op verschillende manieren vastlopen, en helpen hen bij het oplossen van hun problemen en het weer op de rit krijgen van hun leven. “Ik vind het geweldig om met psychologen uit verschillende richtingen te werken, om intervisie te doen en dat je elkaar kunt helpen. We vullen elkaar aan en ik vind het heel fijn om hier met z’n allen mee bezig te zijn.”

Aanmelden en werkwijze

Wendy’s werkwijze is vooral kijken waar het goed gaat, en het probleem positief benaderen. Ze focust zich heel erg op welke kleine veranderingen je zelf al teweeg kan brengen. Daarnaast past ze de structuur van haar coaching altijd aan op jouw wensen, want het gaat ten slotte allemaal om jou. Ze gelooft in ‘gelukkiger worden door je talenten in te zetten’, en is er van overtuigd dat wanneer je in de gaten hebt wat jouw talenten zijn, je absoluut gelukkiger kunt worden. Het ontdekken van die talenten is waar haar kracht ligt. Samen kijkt ze naar wie je nou écht bent, en wat jouw identiteit is.“Het kan gebeuren dat je vast zit, bijvoorbeeld in een baan of in een relatie. Maar je kan in veel meer dingen goed zijn, en misschien past iets anders wel veel beter bij je. Tijdens onze gesprekken probeer ik jou daarvan bewust te maken. Jou helpen de juiste richting te vinden is het mooiste van ons vak. Wanneer jij nieuwe dingen over jezelf ontdekt en ik je vervolgens kan helpen om betere keuzes te maken, dan krijg ik daar een geweldig gevoel van.”

Je kunt zonder verwijzing bij TalentMove terecht. Binnen 48 uur wordt er dan een afspraak met je gepland. Voor een vergoeding door je ziektekostenverzekering heb je echter een verwijzing nodig van je huisarts of bedrijfsarts. Wanneer je overdag druk bent, kun een afspraak ook ’s avonds inplannen. Je kunt je zowel telefonisch als per mail aanmelden. Wanneer je de voicemail inspreekt, vermeld dan graag duidelijk je naam en je telefoonnummer. Aanmelden kan ook via onderstaand contactformulier.

Tarief en duur

Een afspraak duurt ongeveer 75 minuten en kost 95 euro. Buiten kantoortijden zijn de kosten 105 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neemt Wendy ongeveer 90 minuten de tijd en rekent ze 140 euro. Buiten kantoortijden zijn de kosten 160 euro.

Wanneer er iets is tussengekomen hoort Wendy dit graag minimaal twee dagen van tevoren. Zo kan ze altijd nog een andere cliënt inplannen.

Vergoedingen

Wanneer je bij TalentMove zonder verwijzing een afspraak hebt gemaakt, dien je de factuur zelf te betalen. Dit kan per pin of via overschrijving. Wanneer je een (gedeeltelijke) vergoeding wilt, heeft de zorgverzekeraar vaak wel een verwijsbrief van de huisarts nodig. De factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Hoeveel er wordt vergoed, hangt af van je verzekering. Je kunt daarom het beste even contact met hen opnemen of je polisvoorwaarden bekijken. Bij een aanvullende verzekering kan het zijn dat er een groter deel van de kosten wordt vergoed. Ondanks dat Psychologenpraktijk TalentMove geen contracten heeft met zorgverzekeraars, heeft dit geen enkele invloed op de kwaliteit van de zorg en behandeling.

Contact