Pascal de Wijngaert Enschede

Pascal de Wijngaert
De Wijngaert HR Dienstverlening

Enschede

 

Over Pascal de Wijngaert

Pascal de Wijngaert is bedrijfspsycholoog, sportpsycholoog en coach. Hij werkt vanuit zijn eigen praktijk ‘De Wijngaert HR Dienstverlening’ in Enschede. Pascal geeft loopbaanadvies wanneer je huidige carrière zich op een dood spoor bevindt, maar helpt ook bij spanning in je privéleven, of bij achterblijvende (sport)prestaties. Hij ontplooit samen met jou je talenten, vaardigheden en persoonlijke groei. “Met mijn begeleiding komen mensen tot hun beste prestaties. Ze komen meer in verbinding met zichzelf en hun omgeving, waardoor eigenwaarde, zelfvertrouwen, voldoening en levensgeluk toenemen. Bij mij sta jij centraal. Samen gaan we er ‘hart’ tegenaan om jouw doelen te bereiken en gelukkiger te worden.”

Behandelingen:
  • Assessment
  • Bedrijfspsychologie
  • Coaching
  • Outplacement
Specialisaties:
  • Bedrijfspsychologie
  • Burn-out
  • Sport
Talen:
  • Nederlands

Praktijk

De Wijngaert HR Dienstverlening biedt assessments aan ter ondersteuning van selectie, loopbaanoriëntatie of persoonlijke ontwikkeling, en helpt een verantwoorde en onderbouwde beslissing te nemen. Ieder assessment is op maat. Met behulp van professionele instrumenten, zoals diverse simulaties, een competentiescan, talentenscan, persoonlijkheidsvragenlijsten en cognitieve capaciteitentests, wordt in kaart gebracht waar je goed in bent, welke talenten nog ontwikkeld kunnen worden en hoe succesvol je zal zijn in een specifieke functie. Daarnaast wordt er coaching aangeboden bij levensvraagstukken (bijv. met behulp van EMDR, cognitieve gedragstherapie, of acceptance & commitment therapie (ACT), of bij persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en outplacement. Ook geeft Pascal mentale training aan (top)sporters: “Sporters hebben een sterke drive en spanning zich maximaal in om het beste uit zichzelf te halen, iets waar ik mezelf ook in herken.” Hij richt zich op het verbeteren van de mentale vaardigheden, die tot betere sportprestaties leiden, of helpt bij angst en spanning bij een hoge mate van prestatiedruk.

Aanmelden en werkwijze

Een vrijblijvend intakegesprek is de eerste stap. Vaak worden eerst een aantal vragenlijsten ingevuld, zodat er sneller inzicht is in wie je bent, waar je kracht ligt en hoe je je doelen kunt bereiken. Dan volgt een plan van aanpak, en na instemming kan het traject starten. Voor de meeste mensen bestaat het traject uit een gesprek van drie kwartier eens per twee weken. Je bepaalt zelf het tempo en de inhoud. En, afhankelijk van wat je aankunt, bepaal je ook zelf het tempo van je vorderingen.

Tarief en duur

Het tarief is 150 euro per gesprek, voor werkgevertrajecten gerelateerd aan loopbaancoaching, outplacement en managementontwikkeling. De meeste mensen hebben aan 5 tot 8 gesprekken voldoende tools. Er zijn mensen die hun doelen eerder bereikt hebben. Er zijn ook mensen die het prettig vinden om langere tijd in contact te blijven en bijvoorbeeld eens in de paar maanden weer even de richting af te stemmen.

Heb je de hulp van Pascal nodig, maar onvoldoende middelen? Neem gerust contact op, hij zoekt samen met jou naar een oplossing.

Vergoedingen

Voor meer informatie over een eventuele vergoeding, kun je contact opnemen met Pascal. 

Contact