Eline Vollema Groningen

Eline Vollema
Psycholoog.nl

Online psycholoog

Direct beschikbaar

 

Over Eline Vollema

Mijn naam is Eline Vollema en ik ben werkzaam als online psycholoog bij Psycholoog.nl. Eerder heb ik bij organisaties gewerkt in de specialistische GGZ, waar ik ervaring heb opgedaan in het behandelen van uiteenlopende problematiek. Dit varieerde van angst en depressie tot aan eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Van het helpen van mensen voordat ze uitvallen of dreigen uit te vallen krijg ik energie, zodat iemand met wat ondersteuning weer verder kan in het leven. Mijn aanpak is hulpvraaggericht, wat betekent dat ik veel ruimte laat voor jou en wat jij wilt bespreken. Ik gebruik met name elementen uit de Cognitieve Gedragstherapie en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Meer lezen over hoe therapie bij mij eruit kan zien? Lees dan mijn blog over cognitieve gedragstherapie.

Behandelingen:
 • ACT
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Coaching
Specialisaties:
 • Angst
 • Burn-out
 • Depressie
 • Zelfbeeld & Zelfontwikkeling
 • Zingeving & Levensvragen
 • Onzekerheid
Talen:
 • Nederlands
 • Engels

Praktijk

Psycholoog.nl is een praktijk voor psychologische zorg. Wij bieden online therapie en hanteren geen wachtlijsten. Heb je hulp nodig, dan krijg je dat dus snel. En dat kan vanuit de vertrouwde omgeving van jouw eigen huis. We bieden hulp bij milde mentale problemen.

Ons uitgangspunt is dat jij als als mens centraal staat. Jij bent geen patiënt, diagnose, of een nummer. Je hebt je eigen unieke verhaal en weet zelf het beste wat er in jou omgaat. We nemen daarom de tijd om jou te leren kennen en besluiten samen hoe jij het beste geholpen bent. Jou vertellen dat je een stoornis hebt, is daar vaak geen helpend onderdeel in. Dat doen we dus ook niet.

Onze psychologen kunnen verschillen in werkwijze en specialismen, maar zij werken allemaal vanuit bovenstaande kernwaarden. Lees hier meer over online therapie.

Aanmelden en werkwijze

Om een kennismakingsgesprek in te plannen spreken we je graag eerst even om jouw verhaal te horen en te beoordelen of wij je daarbij goed kunnen helpen. Plan dit adviesgesprek in of bel binnen kantooruren naar 085 27 333 39. Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. 

De eerste afspraak kan in de meeste gevallen binnen een week plaatsvinden. De vervolgafspraken kun je samen met jouw psycholoog plannen. 

Lees hier meer over onze werkwijze.

Tarief en duur

Hieronder vind je de vaste tarieven die gelden voor de psychologen van Psycholoog.nl.

 • Een (korte) sessie van 60 minuten: € 90,-
 • Een (lange) sessie van 90 minuten: € 140,-

De vermelde tijden zijn altijd inclusief 15 minuten administratietijd. Jouw afspraak duurt dus ofwel 45 minuten of 75 minuten.

Vergoedingen

De psychologen van Psycholoog.nl bieden onverzekerde zorg. Dit houdt in dat de sessies niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Het voordeel hiervan is dat je geen verwijzing van de huisarts nodig hebt en er geen stoornis bij je vastgesteld hoeft te worden. Dekking vanuit de verzekering zegt verder niets over de kwaliteit van de zorg. 

Lees hier meer over de voordelen van onverzekerde zorg.

In sommige gevallen is een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering mogelijk. Dit verschilt per pakket, per verzekeraar en per hulpverlener. Hier zijn voorwaarden aan verbonden. Neem altijd contact op met jouw zorgverzekeraar om na te gaan of jij recht hebt op vergoeding.

Contact

Bekijk de blogs van Eline Vollema

Blog Cognitieve Vervormingen

Cognitieve Vervormingen

Negatieve denkfouten, je maakt ze misschien vaker dan je lief is. Maar wat is dan het uiteindelijke effect op jezelf? Lees verder

Blog Constructieve Feedback, Hoe Geef je Dat?

Constructieve Feedback, Hoe Geef je Dat?

Feedback geven klinkt misschien makkelijk, maar er komt nog best veel bij kijken om dit op een goede manier te laten verlopen. Lees verder

Blog Het Gevaar van Continu Werken

Het Gevaar van Continu Werken

Het kan snel gaan, geen tijd meer over houden voor jezelf. Wat kunnen hier de gevolgen van zijn? Lees verder

Blog Een Machiavelliaanse Persoonlijkheid

Een Machiavelliaanse Persoonlijkheid

Manipulatie, beïnvloeden en eigenbelang. Dat is een greep woorden die aansluit op iemand met een Machiavelliaanse Persoonlijkheid Lees verder