Eline Vollema Groningen

Eline Vollema
Psycholoog.nl

Online psycholoog

 

Over Eline Vollema

Mijn naam is Eline Vollema en ik ben werkzaam als online psycholoog bij Psycholoog.nl. Eerder heb ik bij organisaties gewerkt in de specialistische GGZ, waar ik ervaring heb opgedaan in het behandelen van uiteenlopende problematiek. Dit varieerde van angst en depressie tot aan eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Van het helpen mensen voordat ze uitvallen of dreigen uit te vallen krijg ik energie van, zodat iemand met wat ondersteuning weer verder kan in het leven. Mijn aanpak is hulpvraaggericht, wat betekent dat ik veel ruimte laat voor jou en wat jij wilt bespreken. Ik gebruik met name elementen uit de Cognitieve Gedragstherapie en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Behandelingen:
 • ACT
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Coaching
Specialisaties:
 • Angst
 • Burn-out
 • Depressie
 • Zelfbeeld & Zelfontwikkeling
 • Zingeving & Levensvragen
 • Onzekerheid
Talen:
 • Nederlands
 • Engels

Praktijk

Psycholoog.nl is een praktijk voor psychologische zorg. Wij bieden online therapie en hanteren geen wachtlijsten. Heb je hulp nodig, dan krijg je dat dus snel. En dat kan vanuit de vertrouwde omgeving van jouw eigen huis. We bieden hulp bij milde mentale problemen.

Ons uitgangspunt is dat jij als als mens centraal staat. Jij bent geen patiënt, diagnose, of een nummer. Je hebt je eigen unieke verhaal en weet zelf het beste wat er in jou omgaat. We nemen daarom de tijd om jou te leren kennen en besluiten samen hoe jij het beste geholpen bent. Jou vertellen dat je een stoornis hebt, is daar vaak geen helpend onderdeel in. Dat doen we dus ook niet.

Onze psychologen kunnen verschillen in werkwijze en specialismen, maar zij werken allemaal vanuit bovenstaande kernwaarden. Lees hier meer over online therapie.

Aanmelden en werkwijze

Om een kennismakingsgesprek in te plannen spreken we je graag eerst even om jouw verhaal te horen en te beoordelen of wij je daarbij goed kunnen helpen. Plan dit adviesgesprek in of bel binnen kantooruren naar 085 27 333 39. Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. 

De eerste afspraak kan in de meeste gevallen binnen een week plaatsvinden. De vervolgafspraken kun je samen met jouw psycholoog plannen. 

Lees hier meer over onze werkwijze.

Tarief en duur

Hieronder vind je de vaste tarieven die gelden voor de psychologen van Psycholoog.nl.

 • Een (korte) sessie van 60 minuten: € 90,-
 • Een (lange) sessie van 90 minuten: € 140,-

De vermelde tijden zijn altijd inclusief 15 minuten administratietijd. Jouw afspraak duurt dus ofwel 45 minuten of 75 minuten.

Vergoedingen

De psychologen van Psycholoog.nl bieden onverzekerde zorg. Dit houdt in dat de sessies niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Het voordeel hiervan is dat je geen verwijzing van de huisarts nodig hebt en er geen stoornis bij je vastgesteld hoeft te worden. Dekking vanuit de verzekering zegt verder niets over de kwaliteit van de zorg. 

Lees hier meer over de voordelen van onverzekerde zorg.

In sommige gevallen is een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering mogelijk. Dit verschilt per pakket, per verzekeraar en per hulpverlener. Hier zijn voorwaarden aan verbonden. Neem altijd contact op met jouw zorgverzekeraar om na te gaan of jij recht hebt op vergoeding.

Contact

Bekijk de blogs van Eline Vollema

Blog De Feestdagen en Hechtingsproblematiek

De Feestdagen en Hechtingsproblematiek

De Feestdagen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend zo feestelijk. Lees verder

Blog De Spiegelsyteemtheorie

De Spiegelsyteemtheorie

Is het nou puur voor imitatie? Of heeft het ook nog andere functies? Lees verder

Blog Schematherapie: Gerichtheid op Anderen

Schematherapie: Gerichtheid op Anderen

Bij Schematherapie krijg je inzicht in bepaalde gedragspatronen van jezelf en waar deze vandaan kunnen komen. Lees verder